Nog ff wachten II - Reisverslag uit Juba, Soedan van johaninsoedan - WaarBenJij.nu Nog ff wachten II - Reisverslag uit Juba, Soedan van johaninsoedan - WaarBenJij.nu

Nog ff wachten II

Door: Johan

Blijf op de hoogte en volg

19 Maart 2006 | Soedan, Juba

Afgelopen dinsdag is het team weer bij elkaar geweest om de laatste informatie te ontvangen omtrent Soedan.
Tevens was het de laatste gelegenheid om Rik, die om medische redenen niet mee kan, nog even de hand te schudden. Uiteraard hadden we een heleboel bij te praten en werden we op de hoogte gebracht van de laatste gang van zaken.
De verkenningsmissie is afgelopen donderdag vertrokken en zal a.s. vrijdag terugkeren. Inmiddels is het duidelijk dat er nog steeds niets verteld kan worden omtrent de duur van de missie. Ik hou er steeds meer rekening mee dat het toch nog 6 maanden blijft. Kan het alleen maar meevallen.
Ook de gegevens over het vertrek zijn nog niet bekend. Zelf verwacht ik op maandag de 27e te horen dat we op zaterdag 1 april vertrekken. Kunnen we in ieder geval nog de verjaardag van Danielle meepikken.
Inmiddels ook een berichtje gehad van Jan en Jelle, die al twee weken in Soedan verblijven. De berichten zijn niet erg optimistisch.Het wagenpark in Juba is niet op sterkte en het regenseizoen heeft zijn intrede gedaan. Het verblijf (tentenkamp) stond na de eerste regenbui al onder (enkelhoog) water.
Afijn we zien wel, maar als het aan mij ligt: gaaaaaan met die banaaaaaaan.
We hebben nu lang genoeg gewacht.