Vertrek op 22 april ! - Reisverslag uit Juba, Soedan van johaninsoedan - WaarBenJij.nu Vertrek op 22 april ! - Reisverslag uit Juba, Soedan van johaninsoedan - WaarBenJij.nu

Vertrek op 22 april !

Door: Johan

Blijf op de hoogte en volg

05 April 2006 | Soedan, Juba

Zojuist (18.40 uur) het bericht ontvangen dat ik, onder voorbehoud, met de eerste shift vertrek op zaterdag 22 april. De tweede groep zal vertrekken als er meer inzicht is in de vacatures in het zuiden van Soedan. Ook de duur van de missie is bekend, namelijk 6 maanden.

Ik laat het nu maar weer even op me inwerken. In ieder geval zullen we thuis even moeten nadenken, hoe de vakantie ingevuld gaat worden. Als voorschot hebben we een paar dagen geleden al een aantal reisgidsen van Afrika bij de locale touroperator opgehaald. Bij het doorbladeren van deze brochures dwalen de gedachten wel eens af en word ik toch wel steeds nieuwsgieriger naar de komende werkplek.

• 05 April 2006 - 18:04

Michelle:

Hoi oompie,

Ik hoop voor jullie allemaal dat dit nu echt definitief is want zo lang in die onzekerheid zitten is ook niet alles. Gelukkig heb je nu nog wel ruim 2 weken om te bedenken wat je mee moet nemen ;) Enne het is daar warm zat toch dus die slaapzak heb je helemaal niet nodig.
    Ik weet niet wat ik verder nog moet pennen hier behalve dat…
    we zullen je erg gaan missen! Geniet nog van de dagen thuis en maak er donderdag een gezellige dag van samen met tante Ankeline.

xxx Michelle.

• 06 April 2006 - 18:07

Buurman:

Dan eindelijk bericht. Ik moet er denken dat na 6 maanden het seizoen (zeilen/zomer) over is. Nu nog 'ff' een kleine 14 dagen en dan erna toe en GO. Hopelijk kun je blijven communiseren dan blijven we op de hoogte, anders wordt wellicht Ank ook nog een computerfreek. Wie weet. Sterkte de komende dagen.
    Groetjes.

• 06 April 2006 - 18:22

Hannke:

Hoi Jo, eindelijk en ik hoop dat het ook zo blijft.In oktober kun je ook nog heerlijk naar warme oorden en lach je iedereen uit die al met vakantie geweest is, trouwens misschien ga ik met Ank nog wel een lang weekend of weet wat weg?
    De komende weken samen nog wat plezier maken!!! Sterkte en toi toi toi

• 06 April 2006 - 18:40

André W.:

Hoi Johan,
    Ik hoop voor jou, maar vooral het gezin dat dit voorbehoud nu omgezet wordt in een defintieve datum. CU tomorrow achter de camera?!