Spullen ingeleverd . . . .
Door: Johan
10 April 2006 | Soedan, Juba
Na afloop allemaal nog even bijeen gekomen onder het genot van een bakkie koffie. Inmiddels is het duidelijk geworden dat er geen schokkende nieuwtjes zijn, dus ga ik er gewoon vanuit dat we op zaterdagochtend 22 april vertrekken vanaf Schiphol.
Zojuist ook even een caravanplaats gereserveerd voor een “paar-daagjes-gezellie-samenzijn-op-20m2 ” in het midden van het land. Dus van a.s. donderdag t/m maandag (of dinsdag) zijn we “uitgelogd”.
Mocht ik jullie niet meer voor die tijd spreken:
:arrow: alvast Vrolijk Pasen !!
10 April 2006 - 15:16
André W.:
Hoi Johan,
Leuk zooitje spullen heb je bij je, en wat een fraaie aluminium kist staat erbij!
Nu maar hopen dat alles ook ter plekke is wanneer jullie uitstappen. Geniet lekker van de 20m2, kun je lekker knus samenzijn .
groeten Dré -
10 April 2006 - 18:01
Kay:
Hallo Johan, ziet er allemaal weer strak uit. Spulletjes netjes ingepakt. Grijze viskoffer mee. De komende dagen veel plezier in de caravan van 20m2. Vandaag nog contact gehad met JP, alles loopt voorspoedig voor volgende week. Ik ga je van alles op de hoogte houden.
Gr Joze, SnS -
10 April 2006 - 19:25
Meine:
He luitjes de komende dagen veel plezier op de camping!
Groetjes Meine & Brigitte -
10 April 2006 - 19:48
Een Broekje:
Wij wensen jullie ook het zelfde toe geniet er nog maar van en we wensen je een heel goed verblijf toe, daar in Soedan en we blijven je volgen
groetjes Els en Bram -
11 April 2006 - 08:16
Jelle At Sudan:
Een goede pasen, en we wachten op jullie. Jelle/Jan -
12 April 2006 - 04:37
Martin Pothoven:
Johan,
succes met je missie. Hopenlijk lukt het je deze pagina's te blijven vullen en na floop spreek ik je graag weer. -
13 April 2006 - 15:12
Hans Verstappen:
Johan, veel sterkte, wijsheid en ook plezier gewenst.
Groeten aan Ank, ook namens Coby. -
15 April 2006 - 12:29
Wilber:
Johan doe je bewst en doe vooral voorzichtig
Goede reis -
15 April 2006 - 12:36
Hans Ten Brink:
Zou het er nu echt van komen Johan, wat dacht je.
Je kunt het maar gehad hebben denk ik. -
15 April 2006 - 12:37
Harry:
Op de clubdag in Zeewolde eens uitvoerig gesproken over Johan en ingelogd op de site.
Ziet er leuk uit en we gaan je steunen en volgen. Ik hoorp dat 22 april nu eindelijk lukt.
Ik hoorde van Harry Dobber dat hij de 20e mei vertrekt.
Groeten -
17 April 2006 - 18:24
Leo Sannen:
Johan, heb dit adres van fons krijnen gekregen. Denk vaak aan jullie, hoe vervelend het is niet te weten waar je aan toe bent. Ga je volgen, veel voorspoed in afrika gewenst. All the Best. Leo -
18 April 2006 - 07:15
Kay:
Hallo family, lekker paasweekendje gehad. Niet teveel eieren natuurlij. In ieder geval zat het weer mee. Mocht dat niet zo zijn had je altijd nog 20m2. Zaterdag de 22 ste komt dichterbij. Vanuit mijn eigen ervaring loopt de spanning dan toch een beetje op. Eindelijk is het dan zover en kunnen jullie je instellen op wat komen gaat. Johan veel sterkte daar, wat er ook op je afkomt. Ank, Ber en Daan succes in dit kikkerlandje en wij zullen blijven reageren.
gr vanuit 't Harde, Jose, Kay en SnS -
18 April 2006 - 18:08
Jolanda:
Hoi Jo,
Fijn geweest op de camping? aan het weer heeft het niet gelegen toch? Geniet nog maar mooi even van elkaar en de tijd die nog jullie nog rest. By the way Jo, wij mochten maar 10 kg mee in het vliegtuig! enneh..we houden een oogje in het zeil bij Ank hoor!! Beloofd!!!
Sterkte deze week. Liefs en de groetjes van ons uit het hoge noorden.