Soms . . . . - Reisverslag uit Juba, Soedan van johaninsoedan - WaarBenJij.nu Soms . . . . - Reisverslag uit Juba, Soedan van johaninsoedan - WaarBenJij.nu

Soms . . . .

Door: Johan

Blijf op de hoogte en volg

24 Maart 2006 | Soedan, Juba

. . . . . . Zit het mee, maar misschien ook niet.

De verkenningsmissie is vanmorgen om 09.00 uur geland op Schiphol en om 09.30 uur ontving ik het bericht dat we in ieder geval niet vertrekken op 1 April. Het wordt iets later. Wel is alles er op gericht om ons in de eerste helft van April te laten vertrekken. Vervelender is het gegeven dat de VN vasthoud aan een uitzendduur van 6 i.p.v. 4 maanden. Ook deze aanbeveling aan de minister heeft nog geen definitieve status, maar we zullen er ernstig rekening mee moeten gaan houden dat de vakantie er dit jaar iets anders uit gaat zien. Het laatste woord hierover ligt nu rechtstreeks bij de minister.
Wederom afwachten dus.
Danielle’s verjaardag zal waarschijnlijk nu voor de derde keer verplaatst gaan worden.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel:
Door het uitgestelde vertrek kan ik in ieder geval op mijn gemakkie de koivijver weer helemaal gereedmaken voor de komende zomerperiode.

Als ik onderstaande foto (gemaakt in Soedan,Pullizerprijs 1994) op mijn beeldscherm toon, geeft dat op één of andere manier toch een "drive" om enthousiast te blijven over de missie.

• 24 Maart 2006 - 10:17

Marcel:

gewoon blijven lachen toch!

• 24 Maart 2006 - 13:02

Kay:

Wat zal Ank blij zijn dat jij die Koivijver nog gereed maakt voor de zomer. Waarom vier je de verjaardag van Daantje niet gewoon drie keer? Nodig je nog wat Bobo's uit voor in de Rimboe. Toch wel raar dat ze alles steeds uitstellen, zeker om jou thuis aan het werk te houden. Blijven lachen Johan.

Gr Kay, Joze en SnS

• 24 Maart 2006 - 16:58

Nicht Linda:

He Johan, wat gaaf dat je een site bijhoudt. Je staat al bij mijn favorites. Misschien een stomme vraag, maar wat is het doel van de missie? Ach, dat zal wel weer geheim wezen... Maar sodeknetters zeg, Soedan... ik dacht dat ik stoer was met mijn werkvakanties in Engeland, hihi. Wel warm daar hoor, en vieze beesten dus. Ankeline, Daniele en Berry de groeten van mij!

Doeg,

Linda

• 25 Maart 2006 - 11:35

Wilfred, Teresa & Tristan:

Joh!! Wij waren in de veronderstelling dat je er allang zat!! Wat een onzekerheid zeg, daar wordt je ook niet echt vrolijk van.
    Maar Ankeline zal errug blij zijn dat je de vijver nog even klaar maakt voor de zomer. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat het een erg mooie vijver is.

We hebben je site inmiddels bij de favorieten gezet, dus we blijven je volgen! Groetjes aan het thuisfront!

Wilfred, Teresa & Tristan
    Elburg

• 26 Maart 2006 - 11:40

De Friezen Ut Damwald:

Nou nou Jo, die Daan Moet ze het weer uitstellen tot na half april, want op die leeftijd wil je die ouwe lui er toch niet bijhebben hé. Ank dan ben jij natuurlijk van harte welkom in het Friese, gaan we jou een stoomcursus Fries geven.
    Maarre de Koi's blij,Daan(tje) toch nog een extra feestje en Ber hoe lijkt het met die Hartslagmeter, kan je wel meegeven aan je vader, alhoewel ik niet weet of ze bij temperaturen boven de 50 graden ook werken.

Groet H & J & D & A (voor de cryptoliefhebbers onder ons.

• 29 Maart 2006 - 14:29

Okke-Jan:

Wel aan de filters denken, johannes, anders hebben we weer vis filet....