Volleybal en . . .
Door: Johan
29 Maart 2006 | Soedan, Juba
Hier was “the place to be” om nog even de handen te schudden van een groot aantal volleyballers en –sters. Uiteraard heb ik ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de trainers en een groot gedeelte van de speelsters heel veel succes te wensen bij de komende wereldkampioenschappen in Amerika. Ik had graag met jullie meegegaan, maar het moet zo zijn. Nogmaals veel succes, ik ga jullie volgen !!
De dag vloog voorbij. De gehele dag door ben ik wel in gesprek geweest met bekenden en ik realiseer me dat ik nog met zo velen een praatje wilde maken, maar dat het er gewoon niet toe kwam. Tussen de gesprekken door heb ik nog kunnen genieten van de spannende wedstrijden, die uiteindelijk gewonnen werden door de Landmacht bij de heren en de Luchtmacht bij de dames. Ook heb ik gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even de laatste bijzonderheden door te spreken met Meine de Boer, mijn buddy binnen de sportorganisatie.
Bij thuiskomst nog even een kijkje genomen in de vijver. Helaas, ….nog steeds “groene soep”. De koi bedelen zoals vanouds om grote hoeveelheden voer, maar helaas voor hun moet het filter iets meer rijpen. Nog even volhouden jongens, met een beetje geluk zit er misschien aankomend weekend wat voer in het verschiet.
Morgen wordt het een belangrijke dag. We krijgen ’s middags de laatste gegevens te horen over de situatie in Soedan. Belangrijker voor mijzelf, maar vooral voor het thuisfront, is echter de vertrekdatum en de duur van de missie. We kunnen haast niet wachten!
30 Maart 2006 - 18:10
André:
Hoi Johan,
Gelukkig had je weer gelijk bij de finale van de heren. Nu gauw die arme kois eten geven, anders zullen we jou ook eens op rantsoen zetten, al voordat je gaat!