Shoppen en stafdag . . . . - Reisverslag uit Juba, Soedan van johaninsoedan - WaarBenJij.nu Shoppen en stafdag . . . . - Reisverslag uit Juba, Soedan van johaninsoedan - WaarBenJij.nu

Shoppen en stafdag . . . .

Door: Johan

Blijf op de hoogte en volg

07 April 2006 | Soedan, Juba

Gisteren met Ank naar Rotterdam geweest. De bedoeling was om eens een kijkje te gaan nemen op de meubelboulevard, maar helaas is dat er vanwege tijdgebrek bij ingeschoten.
Naast de woonboulevard was er ook een centrum met veel kledingzaken, raad eens . . Ank heeft ze allemaal bezocht (en ik alle computerwinkels).

Vandaag naar het bureau geweest om deel uit te maken van de “stafdag”, welke in Country &Western style werd gehouden op het Landgoed Maarsbergen. Linedance, boogschieten, spijkerslaan, hoefijzerwerpen, spijkerbroekhangen, klootschieten, zagen en hakken. Een prima dag om met de camera rond te lopen en nog eens met iedereen een praatje te houden. Voor de deelnemers van vandaag hieronder een gereduceerde foto-impressie. De originele foto’s zijn bij de sportcommissie te bezichtigen.

Nieuws vwb de uitzending?
A.s. maandagochtend moet ik alle bagage inleveren op het verzamelpunt. Morgen dus de laatste kans om nog spullen te kopen die in de kisten of plunjebalen gestopt kunnen worden.

• 08 April 2006 - 11:55

Kay:

Hallo family,
    ik ben net terug van een weekje Bad Reichenhal. Nieuwsgierig als ik was, snel kijken op de site. Johan, je hebt die mannen van de staf nog wel even een 'peopie laten ruiken'.
    Ik hoop voor jullie dat 22 april de daadwerkelijk vertrekdag word. Geniet met z'n allen nog van de dagen. Laat het nu eindelijk maar eens beginnen. Ik ben wel nieuwsgierig hoe het daar er aan toe gaat. Afgelopen week nog een stukje gezien op televisie.

• 08 April 2006 - 14:28

André W:

Hoi Jo,
    Hartstikke leuk die foto's, ik mis alleen Jo in action on the dancefloor! Maandag meer op het werk, enjoy the weekend.

• 09 April 2006 - 08:19

Rob Thoen:

Als de foto's uitdrukking geven wat jullie daar is Soedan gaan doen dan...........
    Oja en laat je USB stick maar thuis.